84Went out: KFC Vrasene Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Gregory Clapdorp (Middenvelder)
    80DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Nilay Symoens
    80Went out: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Jorn Janssens (Middenvelder)
    69DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    65Went out: KFC Vrasene Tom Van Roy (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nilay Symoens (Aanvaller)
    61Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    60Gele kaartenRangers Opdorp Gele kaarten - R. Opdorp
    45DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft zich op het veld van Rangers Opdorp verzekerd van de eindronde. Vrasene was gretiger maar kon pas net voor de rust de score openen. In de tweede helft had de thuisploeg het windvoordeel, maar Vrasene kon toch verder uitlopen.

Vanaf het eerste fluitsignaal trok Vrasene ten aanval, maar verder dan wat gerommel voor het doel van de thuisploeg kwam het niet. De eerste echte kans kwam er langs de overkant in de 8', maar Van De Putte bracht redding op de kopbal van Diasson. Op het kwartier kon Hendrickx zich doorzetten maar zijn poging strandde op de uitgekomen thuisdoelman. Iets voor het halfuur haalde Jonas Sinnaeve uit met een snedige vrije trap, maar niemand legde de bal in doel. In de 45' ging Jonas Sinnaeve opnieuw zijn kans maar deze keer werd zijn poging gered voor de lijn. Wouter Hendrickx kende diezelfde minuut meer geluk. Zijn voorzet werd door niemand aangeraakt en belandde aan de verste paal in doel (0-1).

In de tweede helft had de thuisploeg het windvoordeel en kwamen ze snediger uit de kleedkamers. Een lage vrije trap van De Meersman werd gered, maar ook langs de overkant had De Boeck een prima redding in huis op de poging van De Groof. In de 69' kreeg Vrasene een strafschop nadat Diasson een voorzet van De Langhe met de hand raakte. De Koning zette zich achter de bal en prikte zijn 13e doelpunt van het seizoen binnen (0-2). De thuisploeg zakte ineen en Vrasene kreeg nog enkele uitgelezen kansen. In de 73' kon Van Osselaer zich doorzetten, maar hij legde de bal opzij waarna de kans verloren ging. 3' later probeerde hij het wel zelf maar zijn laag schot werd met de voeten gered door De Boeck. In de 80' gooide Van Osselaer de bal voor doel maar de kopbal van Hendrickx ging over. De 0-3 viel nog diezelfde minuut nadat Van Osselaer doelman De Boeck omspeelde en simpel kon binnenleggen. Van Gysel kon de score nog verder uitdiepen maar zijn schot ging naast.
    Vrasene wint verdiend en plaatst zich voor de eindronde. De loting vind dinsdag plaats na de finale van de Beker van Oost-Vlaanderen. Mogelijke tegenstanders zijn Merendree, Ursel, Drongen, Destelbergen, Gavere-Asper, Lebeke-Aalst, De Pinte, Ardennen, HO Kalken, SK Lebbeke en Robur.
    De eerste prijs valt echter deze dinsdag al te verdienen op het veld van Gent-Zeehaven. Supporters op post!

Page load time: [ 0.022792 ] seconds