73Went out: KFC Moerbeke Levi Stuer (Aanvaller)
       Substituted: KFC Moerbeke Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
      65DoelpuntenKFC Moerbeke Doelpunten - KFC Moerbeke
      55Went out: KFC Moerbeke Jorn Janssens (Middenvelder)
       Substituted: KFC Moerbeke Jeroen De Neef (Middenvelder)
      47Rode kaartenKFC Moerbeke Rode kaarten - KFC Moerbeke
      43Rode kaartenKFC Vrasene Rode kaarten - Lars De Caluwaert
      38Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Lars De Caluwaert
      26Gele kaartenKFC Moerbeke Gele kaarten - KFC Moerbeke

KFC Vrasene heeft dit weekend tegen KFC Moerbeke geen vervolg kunnen breien aan de twee laatste uitoverwinningen. In een gelijk opgaande wedstrijd stonden beide ploegen al snel met 10 en kwam het enige doelpunt van de bezoekers.

De eerste grote kans kwam er al binnen de openingsminuut. Een voorzet van De Koning belandde in de voeten van Hendrickx, maar die werkte de bal op de lat. Langs de overkant kon De Smet zich in de 12' doorzetten, maar nadat hij Van De Putte had omspeeld trapte hij de bal tegen de paal. 5' later mocht De Smet het opnieuw proberen maar deze keer grabbelde Van De Putte de bal uit de voeten. In de 22' belandde een voorzet tot aan de verste paal bij de vrijstaande Van Gysel, maar die werkte de bal ruim over doel. Op het halfuur zeilde een lange voorzet van Van Osselaer onder de dwarsligger maar Cerpentier pakte. Voor Moerbeke kon De Pau iets over het halfuur een voorzet vrij op doel deviëren maar ook nu stond Van De Putte klaar. Ook Vrasene was een minuut later dicht bij een doelpunt maar na een scrimmage kreeg niemand de bal in doel. 3' voor de rust moest Vrasene moet 10 verder nadat Praet een vroege tweede gele kaart onder de neus geschoven kreeg. Het laatste wapenfeit in de eerste helft kwam van Moerbeke, maar het schot van De Smet uit de tweede lijn werd opnieuw gered door Van De Putte.

Vrasene leek een ganse tweede helft numeriek in de minderheid te zijn maar al in de 47' kreeg ook De Vliegher de rode kaart na een tackle op Hendrickx. Na 10' haalde Van Osselaer uit met een pegel richting winkelhaak maar Cerpentier bracht redding. Het waren de bezoekers die in de 65' de score openden. Een vrije trap van De Smet werd door Lecluyse aan de eerste paal in doel gewerkt (0-1). Vrasene ging nog op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet meer. Een indraaiende voorzet van Ben Ayad werd gered en ook een poging van Hendrickx bracht weinig gevaar.
      Vrasene blijft wel op de vijfde plaats staan maar ziet HO Kalken verder uitlopen. Volgende week komt Sparta Waasmunster op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.038078 ] seconds