93Went out: SK Grembergen Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
 Substituted: SK Grembergen Gregory Clapdorp (Verdediger)
88Went out: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
 Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
84Went out: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
 Substituted: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
74DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
66DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
60Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend een verdiende overwinning geboekt op het veld van SK Grembergen. In de eerste helft voetbalden beide ploegen weinig kansen bij elkaar, maar in de tweede helft trok Vrasene het laken naar zich toe.

De eerste kans was voor Vrasene en kwam er na 4'. Na een voorzet ranselde doelman Govaert een geplaatste kopbal van Van Osselaer uit doel. In de 22' ging Van Osselaer opnieuw zijn kans maar deze keer ging zijn schot voorlangs. Iets over het halfuur werd het even warm voor het Vrasense doel wanneer een afgeweken bal op de staak belandde. In de 35' kon Van Den Broeck zich vrijdraaien maar zijn poging strandde op Van De Putte. Ook Ben Ayad kende 2' later weinig geluk wanneer ook zijn poging op de paal uiteen spatte.

In de tweede helft had Vrasene de wind tegen, maar toch kwam het steeds beter in de wedstrijd. In de 62' ontstond er een warm standje voor het doel van Grembergen maar uiteindelijk werd de poging van Van Osselaer gered door Govaert. In de 66' kon Vrasene dan toch de score openen wanneer De Koning een hoekschop van Hendrickx in doel verlengde (0-1). Een kwartier voor tijd bezorgde Ben Ayad de bal tot bij Hendrickx na een prima actie. Die had een knappe solo in huis en zette op zijn beurt de 0-2 op het scorebord. Hendrickx zag niet veel later nog een poging voorlangs vliegen. Ook De Bois kreeg nog een vrije schietkans maar zijn poging strandde op Van De Putte. Vrasene werd nog een zuivere strafschop ontzegd maar kreeg net voor affluiten nog een uitgelezen kans. Keymolen verscheen oog in oog met Govaert maar besloot net naast doel.
Vrasene stijgt zo naar een mooie zesde plaats in het klassement en neemt het volgende week op tegen KAV Dendermonde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027727 ] seconds