Match report: Dag 16 - zaterdag, 17. december 2011 - 19:30 o'clock

88Went out: KSVE Bazel Tom Van Roy (Middenvelder)
     Substituted: KSVE Bazel Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
    86Went out: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    79DoelpuntenKSVE Bazel Doelpunten - KSVE Bazel
    58Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Keith Cap
    47Gele kaartenKSVE Bazel Gele kaarten - KSVE Bazel
    24DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft zijn eerste wedstrijd van de terugronde met een gelijkspel afgesloten. Op een drassig veld kwam Vrasene in de eerste helft op voorsprong, maar 10' voor het einde lukten de bezoekers de logische gelijkmaker.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers, maar Samari legde de bal voor doel in plaats van zelf zijn kans te wagen. Langs de overkant schudde Hendrickx een solo uit de voeten, maar uiteindelijk werd het schot van Van Osselaer geblokt. Een lange voorzet van Randy Vergauwen werd door doelman Van Lombergen uit de winkelhaak getikt, en langs de overkant besloot Jochen Vergauwen te zwak na een lage voorzet. In de 24' gooide Hendrickx de bal voor doel waarna Joeri Sinnaeve de 1-0 in doel kon leggen.

In de tweede helft was Bazel al snel dicht bij de gelijkmaker. In de 58' zag De Bondt zijn poging op de lat uiteen spatten, en de goed gevolgde Samari zag zijn kopbal gepakt worden door Van Sant. Niet veel later was ook De Koning dicht bij een doelpunt, maar zijn kopbal vloog rakelings over doel. In de 73' ging De Langhe zijn kans met een geplaatste kopbal, maar Van Lombergen ranselde de bal uit doel. 10' voor affluiten kwam de bal in de kluts en legde Maes de 1-1 eindstand in doel.

Voor de volgende competitiewedstrijd is het wachten tot het nieuwe jaar, maar op kerstdag speelt Vrasene nog de kwartfinale van de Beker van Oost-Vlaanderen tegen SV Ressegem. Supporters op post!

KFC Vrasene wenst iedereen prettige feestdagen en een sportief 2012!

Page load time: [ 0.028498 ] seconds