Match report: Dag 11 - zondag, 13. november 2011 - 14:30 o'clock

77Went out: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
       Substituted: KFC Vrasene Simon Zaman (Aanvaller)
      69Went out: KFC Vrasene Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
      63Gele kaartenKSK Lebbeke Gele kaarten - KSK Lebbeke
      14Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      09Gele kaartenKSK Lebbeke Gele kaarten - KSK Lebbeke

KFC Vrasene is dit weekend op het veld van KSK Lebbeke niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. In een zeer slordige wedstrijd troffen beide ploegen de staak, maar uiteindelijk verdiende geen van beide ploegen de drie punten.

De eerste poging kwam er na 13' maar De Jonghe zag zijn afgeweken schot naast doel belanden. Langs de overkant mocht Hanssens alleen op doel afgaan, maar hij trof de staak. Vrasene probeerde met een kopbal van Keymolen en een schot van Tronckoe, maar veel meer was er in de eerste helft niet te zien.

Ook in de tweede helft lag het niveau niet bijster hoog. Na een kwartier zag Jonas Sinnaeve zjin voorzet net voorlangs gaan. Ook Keymolen kreeg zijn schot in de 73' niet binnen het kader. Een kwartier voor tijd rolde de ingevallen Hendrickx de linkerflank op, maar uiteindelijk belandde zijn schot tegen de paal. Ook Lebbeke was 2' later dicht bij een doelpunt nadat Buedts alleen op doel mocht afgaan, maar Heungens bracht redding.
      Geen van beide ploegen mocht aanspraak maken op de overwinning, waarna een gelijkspel een logische uitslag was. Volgend weekend komt VVS Stekene op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028463 ] seconds