Match report: Ronde 17 - zaterdag, 06. januari 2018 - 18:30 o'clock

79Went out: KFC Vrasene Matthias Coekaerts (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
    67Went out: KFC Vrasene Bernard Van Eetvelde (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Marijn Bettens (Middenvelder)
    40Went out: KSVE Bazel Nick De Smit (Middenvelder)
     Substituted: KSVE Bazel Jordy Goossens (Middenvelder)
    35Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Nick De Smit
    34Gele kaartenKSVE Bazel Gele kaarten - KSVE Bazel

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel tegen KSVE Bazel. In een wedstrijd waarin amper kansen bijeen gevoetbald werden, was de brilscore een logische eindstand.

In de eerste helft viel er amper iets te noteren. Het spel ging over en weer maar grote kansen waren er niet. De beste kans was voor de bezoekers, maar nadat Vercouteren zich in de 12’ kon doorzetten kwam doelman Bettens goed tussenbeide.

Ook de tweede helft was niet veel aantrekkelijker. De ingevallen Marijn Bettens zorgde voor het grootste gevaar. In de 76’ haalde hij uit met een laag schot op doel, maar doelman Van Landeghem kon de bal met de vingertoppen in hoekschop duwen. In de 82’ waagde Bettens opnieuw zijn kans na een prima actie, maar deze keer ging zijn schot voorlangs.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene op zaterdagavond op het veld van Yellow Blue SK Beveren. Supporters op post !

Page load time: [ 0.018528 ] seconds