Went out: Richard Van Puyvelde (Verdediger)
      Substituted: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)

• 67. Minute
      Went out: Toon Praet (Middenvelder)
      Substituted: Dante Meul (Aanvaller)

90' Dante Meul
    65' Mathias Keymolen
    85' Geoffrey Dehaen
    84' Kristof D'Heer
    83'
    45' Dieter Van Dooren
    74' Mathias Keymolen
    45' Seppe Van Isterdael
    31' Toon Praet

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw 3 punten gepakt tegen een ploeg uit de bovenste regionen. Deze keer ging Heikant Zele voor de bijl met 0-2. De wedstrijd verliep gelijkopgaand, maar Vrasene was efficiënter met de kansen.

Voor een eerste kans was het wachten tot de 13’, maar doelman Kesteleyn bracht redding met de vuisten op een afstandsschot van Van Puyvelde. Op het halfuur kon Van De Velde een doorgekopte bal op doel verlengen, maar de bal ging net voorlangs. In de 40’ kreeg Vrasene een grote kans om de score te openen, maar Verbeke besloot te zwak op een lage voorzet van Praet. Ook de thuisploeg wist nog dicht bij een doelpunt na een prima actie en schot van Ngom, maar Bettens bracht redding. Net voor de rust kreeg Heikant een onrechtstreekse vrije trap binnen de 16 meter na een terugspeelbal, maar de bal ging er niet in.

Al vroeg in de tweede helft kon Ngom zich doorzetten, maar zijn schot belandde net langs de verkeerde kant van de paal. Ook  M. Bettens had in de 48’ een prima actie in huis, maar zijn schot ging net over doel. In de 61’ was Ngom er opnieuw dicht bij, deze keer knalde hij een lage voorzet over doel. Het was daarentegen Vrasene dat in de 65’ de score kon openen. Na een snelle tegenaanval zette Keymolen op aangeven van Verschueren de 0-1 op het scorebord. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker maar het was Vrasene dat net voor affluiten de score nog kon verdubbelen. Meul was sterker aan de bal en kon de 0-2 in doel leggen nadat hij alleen op doel mocht afgaan.
    Volgend weekend, na het steakfestijn, speelt KFC Vrasene tegen Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.037158 ] seconds