Substituted: Anton Vandenplas (Middenvelder)

Went out: David Verschueren (Middenvelder)
      Substituted: Alex Van Olmen (Middenvelder)

16' David Verbeke
    58' Yves Meirsman
    24' Davy Berckmoes
    56' Dante Meul

KFC Vrasene heeft dit weekend een ruime overwinning geboekt tegen KSVE Bazel. Hiermee heeft het de nederlaag van uit de heenronde op gepaste wijze rechtgezet.

Na een studieronde van een kwartier was het Verbeke die Vrasene in de 16’ op voorsprong zette. Na een schot met de buitenkant van de voet dwarrelde de bal in de verste hoek tegen de touwen (0-1). Vrasene nam na het openingsdoelpunt de bovenhand en kreeg enkele mooie kansen om de score verder uit te diepen. In de 27’ nam Verschueren de bal op de slof na een hoekschop van Verhelst, maar de bal ging over doel. Enkele minuten later was Meul sterker in het duel, maar zijn laag schot werd gepakt door doelman Vijt. In de 34’ belandde een voorzet tot aan de verste paal maar Verbeke kreeg de bal niet in doel. 3’ later bracht doelman Vijt redding op een poging van Verhelst, en ook Verbeke kreeg de daaropvolgende rebound niet in doel. Langs de overkant kon Berckmoes vrij op doel koppen na een hoekschop, maar Bettens stond op de juiste plaats. Het laatste wapenfeit in de eerste helft kwam van Verbeke, maar zijn schot ging net voorlangs.

Al vroeg in de tweede helft kon Vrasene de score verdubbelen. Een lage voorzet van Van Puyvelde werd door Meul aan de eerste paal in doel gewerkt (0-2). In de 59’ werd het zelfs 0-3 nadat Verhelst een vrije trap rechtstreek in doel trapte. De thuisploeg kon het laatste halfuur niet meer voor gevaar zorgen, Vrasene kreeg via Verschueren nog enkele kansen op de tegenaanval. In de 76’ kreeg Bazel nog een strafschop na een lichte trekfout, maar Bettens ranselde de elfmeter van Claessens vanuit de linkeronderhoek.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene opnieuw op verplaatsing, deze keer trekken we naar het veld van KFC Edeboys. Supporters op post!

Page load time: [ 0.037387 ] seconds