Substituted: Guan De Smet (Middenvelder)

Went out: Killian Vereecken (Middenvelder)
      Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

56'
    44'
    90' David Verbeke
    08' David Verschueren
    81'
    23'
    90' Dante Meul
    89' David Verbeke
    81' Richard Van Puyvelde

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel op het veld van FCDKG Beervelde. Vrasene kwam vroeg op voorsprong, maar de thuisploeg wist deze ongedaan te maken. In de toegevoegde tijd zorgde Verbeke in extremis voor de gelijkmaker.

Vrasene startte enthousiast en trof al na 8’ raak. Op aangeven van De Langhe zette Verschueren de 0-1 op het scorebord. Op het kwartier moest doelman Van Heule zich reppen om een lange vrije trap van De Langhe vanonder de lat te tikken. Langs de overkant haalde Avduli in de 25’ uit op doel, maar zijn schot werd door Bettens met de vuist gekeerd. 10’ later kon Ferket door de buitenspelval glippen, maar opnieuw bracht Bettens redding. In de 44’ haalde De Langhe opnieuw uit, maar zijn overhoeks schot ging net voorlangs. Net voor de rust bleef de bal voor het Vrasense doel in het pak hangen, waarna Van De Sompel de gelijkmaker kon binnenkoppen (1-1).

In de tweede helft verwaterde het spel volledig. In de 48’ trapte De Langhe een vrije trap van Heyrman net over doel. Langs de overkant was het in de 55’ wel raak. Doelman Bettens ging onder de bal door, waarna Sleeuwaert de 2-1 met een gelukje in doel kon werken. Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker maar het veld zorgde ervoor dat voetballen zeer moeilijk was. In de 79’ bracht doelman Van Heule redding op een vrije trap van De Smet, de daaropvolgende hoekschop werd door Verbeke naast doel geknald. In de 87’ was ook De Langhe dicht bij een doelpunt maar zijn poging ging voorlangs. In de 93’ lukte het dan toch voor Vrasene, toen Verbeke een lange inworp tegen de touwen kon trappen (2-2).
    Volgend weekend komt HRS Haasdonk op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.031172 ] seconds