Went out: Arne De Gezelle (Middenvelder)
      Substituted: Guan De Smet (Middenvelder)

Went out: Richard Van Puyvelde (Verdediger)
      Substituted: David Verschueren (Middenvelder)

Substituted: Thomas De Bruycker (Middenvelder)

84'
    73'
    90'
    55'

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van Juventus Schoonaarde. In een gesloten wedstrijd was het de thuisploeg die in de tweede helft het verschil kon maken.

De wedstrijd was amper afgefloten wanneer Schoonaarde de neus aan het venster stak, maar het schot van De Witte ging over doel. Langs de overkant bracht doelman Bracke in de 17’ redding op een lage vrije trap van De Langhe. Rond het halfuur waagden De Langhe en Meul elk hun kans met een laag schot, maar deze gingen respectievelijk over en naast doel. De beste kans voor Schoonaarde kwam er in de 36’ maar de boogbal van Van Riet werd met de vingertoppen over doel getikt door Bettens.

Ook in de tweede helft werden er weinig kansen bijeen gevoetbald. In de 62’ waagde Van Puyvelde zijn kans via vrije trap, maar Bracke duwde de bal in hoekschop. Langs de overkant was het in de 73’ wel raak. Een lange vrije trap belandde in het pak en werd door Stevens tegen de touwen getrapt. Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker maar het was de thuisploeg die de score kon verdubbelen. Op aangeven van Daelman trapte Segers de 2-0 eindstand in de 84’ in doel. In de 86’ haalde De Langhe van dichtbij uit met een streep, maar de bal belandde in het zijnet. 2’ later kreeg Vrasene nog een laatste uitgelezen kans, maar nadat Bracke redding bracht op de harde vrije trap van Meul, kon Verschueren de rebound niet in doel werken.
    Volgend weekend komt KVV Schelde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.019193 ] seconds