Substituted: Thomas De Bruycker (Middenvelder)

Substituted: Arne Verhelst (Middenvelder)

69' Thijs De Langhe
    25' Thijs De Langhe
    59'
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    86' Killian Vereecken
    85' Arne De Gezelle
    39' Thijs De Langhe
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    87'

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend een 2-1 overwinning geboekt tegen KFC Edeboys. Vrasene klom in de eerste helft op voorsprong maar verzuimde de kansen om de score verder uit te diepen. In de tweede helft lukten de bezoekers de gelijkmaker, maar De Langhe hield met zijn tweede doelpunt van de avond de punten thuis.

Na een studieronde van 20’ kwam het eerste gevaar van Vrasene. Een verraderlijke vrije trap van De Smet werd door niemand aangeraakt, maar doelman Vispoel stond op de juiste plaats. Een minuut later was het wel raak. Verbeke legde de bal klaar voor De Langhe, die hem via de lat in doel kon trappen (1-0). Opnieuw een minuut later belandde een hoekschop in de voeten van Praet, maar die trapte de bal van kortbij over doel. Ook De Langhe kreeg de bal tot twee maal toe niet in doel, doelman Vispoel kwam steeds goed tussenbeide. In de 38’ was Edeboys dicht bij de gelijkmaker nadat een lage voorzet bijna in eigen doel werd gewerkt, maar Praet bracht redding op de lijn. Langs de overkant verlengde Verbeke een bal van Keymolen net naast doel, en werkte De Gezelle een voorzet van De Langhe via de keeper tegen de paal.

In de 58’ kregen bezoekers een strafschop nadat Wauters werd neergehaald door Bettens. Bernaert zette zich achter de bal en trapte de 1-1 in doel. De voorsprong was van korte duur want 10’ later lukte De Langhe zijn tweede van de avond. Na een verre uittrap van Bettens verlengde De Gezelle de bal tot bij De Langhe. Die trof eerst de paal, maar in de rebound was het wel raak (2-1). De bezoekers konden nog weinig inbrengen, en moesten inde 87’ nog met 10 verder na een rode kaar voor de ingevallen Baele.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van SK Grembergen. Supporters op post!

Page load time: [ 0.036587 ] seconds