KFC Moerbeke 1 - 2 KFC Vrasene

zondag, 25. september 2016
13:00

19' Jelle Van Nieuwenhuyze
78' Guan De Smet
69' Thijs De Langhe
78' Stijn Van Den Branden
53' Joris De Picker
66' David Verbeke
63' Arne De Gezelle
59' Toon Praet
29' Mathias Keymolen

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn eerste punten op verplaatsing gepakt. Op het veld van KFC Moerbeke werd het 1-2. De thuisploeg klom in de eerste helft op voorsprong, maar in de tweede helft keerde Vrasene het tij.

Het eerste gevaar van Vrasene kwam er na 4’. Een voorzet van Verschueren werd door Verbeke in één tijd naast doel getrapt. In de 11’ zette De Gezelle de bal laag voor tot bij Verbeke, maar doelman Van Den Branden ging goed plat. Op het kwartier stak Moerbeke een eerste keer de neus aan het venster, maar Van Den Bossche kopte een voorzet naast doel. Enkele minuten later was het toch raak voor de thuisploeg. Na een doorsteekpas verscheen J. Van Nieuwenhuyze alleen voor doel, waarna die de 1-0 op het scorebord zette. In de 21’ was Vrasene dicht bij de gelijkmaker nadat A. Van Nieuwenhuyze een voorzet bijna in eigen doel werkte, maar uiteindelijk belandde de bal op de lat. Het spel ging over en weer maar voor een volgende kans was het wachten tot na de rust.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Moerbeke. Na een prima actie kon Cheikh uithalen, maar zijn schot ging over doel. In de 67’ viel de gelijkmaker voor Vrasene bijna letterlijk uit de lucht. Een hoekschop van De Langhe belandde via de verste paal en de lat rechtstreeks in doel (1-1). 3’ later was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt. Een lage voorzet van Praet kwam in de kluts, maar uiteindelijk kreeg niemand de bal tegen de touwen. Het winnende doelpunt voor Vrasene kwam er dan toch in de 77’. De Smet kon een teruggekopte bal van A. Van Nieuwenhuyze onderscheppen, waarna hij de 1-2 van ver tegen de touwen trapte.
Volgend weekend komt SVE Bazel op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.031677 ] seconds