Substituted: Tom Van Den Bossche (Middenvelder)

80'
    41'
    02'
    64'

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw een prima 1-4 overwinning geboekt op het veld van KFC Moerbeke. Vrasene kwam al snel op voorsprong en gaf deze niet meer uit handen.

Al in de 2' wist Vrasene de netten te vinden. Een vrije trap van Hendrickx werd door Verbeke in doel verlengd (0-1). Langs de overkant kon Van De Voorde door de buitenspelval glippen maar zijn schot ging over doel. Veel kansen kwam er voorts niet maar toch lukte Vrasene nog een tweede treffer voor de rust. Op aangeven van Hendrickx schoof Vertenten de bal in de 41' in doel (0-2).

In de tweede helft lukte Moerbeke al de aansluitingstreffer. Ivens werd op doel gestuurd en legde de 1-2 voorbij Bettens. Toch konden ze hun stempel niet doordrukken, en was het Vrasene dat de score verder uitdiepte. Na een snelle omschakeling bezorgde Hendrickx de bal bij De Waele, die de 1-3 over doelman Buyck in doel legde. Een minuut later zette Keymolen de 1-4 eindstand op het scorebord, opnieuw op aangeven van Hendrickx. Kort voor affluiten werd De Waele op doel gestuurd door De Groof maar doelman Buyck belette een grotere score.
    Volgend weekend komt SK Grembergen op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027334 ] seconds