Substituted: Avanti Stekene Dieter Van Dooren (Verdediger)
      76Went out: Avanti Stekene Glenn Geldof (Middenvelder)
       Substituted: Avanti Stekene Bernard Van Eetvelde (Verdediger)
      69Went out: Avanti Stekene Kris Van Uytvange (Middenvelder)
       Substituted: Avanti Stekene Wouter Van Moer (Middenvelder)
      28DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Jordy Wauters
      20Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      15DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
      12DoelpuntenAvanti Stekene Doelpunten - Av. Stekene

KFC Vrasene heeft dit weekend in zijn laatste thuiswedstrijd een knappe overwinning geboekt tegen Straatje Stekene. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel maar 2' voor het einde lukte Vrasene toch het winnende doelpunt.

In een evenwichtige eerste helft kwamen de bezoekers al na 12' op voorsprong. Een voorzet van Bulté werd door Zarzour in doel geknald (0-1). Vrasene reageerde direct. Na een voorzet van Van Der Heyden had De Langhe een knap schot in huis, maar de redding van doelman Pauwels mocht er ook zijn. De daaropvolgende corner lukte het wel, De Waele kopte de hoekschop van Hendrickx tegen de touwen (1-1). Net voor het halfuur werd De Langhe in het straatje gestuurd en wipte hij de 2-1 over doelman Pauwels in doel (2-1). Iets over het halfuur was Stekene dicht bij de gelijkmaker maar Zarzour miste voor een open doel na een snelle tegenaanval.

De bezoekers kwamen meer opzetten in de tweede helft en de gelijkmaker viel er dan toch in de 63'. Zarzour werd in eerste instantie nog van een doelpunt gehouden door Van Sant, maar Hillaert kon de 2-2 in de rebound toch binnenkoppen. Een kwartier voor tijd had diezelfde Hillaert een knappe actie in de voeten maar zijn schot werd gered door Van Sant. In de 88' gooide Suy een vrije trap in het pak waarna Verbeke het overwinningsdoelpunt in doel verlengde (3-2).
      SK Lochristi kon ook zijn wedstrijd niet winnen waardoor de kampioen pas op de laatste speeldag gekend zal zijn. Vrasene blijft door deze overwinning een gans seizoen ongeslagen op eigen terrein en mag terecht fier zijn. Voor de laatste wedstrijd van de competitie trekken we naar het veld van SK Grembergen. Daarna volgt de einderonde… Supporters op post!

Page load time: [ 0.03437 ] seconds