87Went out: Rangers Opdorp Loic Vernieuwe (Aanvaller)
       Substituted: Rangers Opdorp Wouter Van Moer (Aanvaller)
      82Went out: Rangers Opdorp Jordy Wauters (Middenvelder)
       Substituted: Rangers Opdorp Kris Van Uytvange (Middenvelder)
      66Went out: Rangers Opdorp Anas Sens (Middenvelder)
       Substituted: Rangers Opdorp Glenn Geldof (Middenvelder)
      60Gele kaartenRangers Opdorp Gele kaarten - R. Opdorp
      55Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Loic Vernieuwe
      54Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Mathy Weyenbergh
      46Gele kaartenRangers Opdorp Gele kaarten - R. Opdorp

KFC Vrasene is voor de tweede week op rij niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. De beste kansen kwamen er voor beide ploegen in de eerste helft. In de tweede helft zakte het spelniveau waarna de brilscore een feit was.

Al na 7' mocht De Sa Faria een vrij op doel koppen maar zijn kopbal ging naast. Op het kwartier ging De Sa Faria opnieuw zijn kans maar deze keer strandde de bal op de lat. Langs de overkant moest doelman De Boeck zich reppen om een lage vrije trap van De Koning in hoekschop te duwen. In de 27' kon De Waele zich doorzetten maar in laatste instantie werd hij nog terug bijgehaald door de bezoekende verdediging. Een kopbal van Praet werd voor de lijn gered en een schot van Hendrickx ging naast doel. Net voor de rust mocht De Sa Faria opnieuw vrij op doel koppen maar de bal strandde op het dak van het doel.

Ook in de tweede helft kwam het eerste gevaar van de bezoekers. Een kopbal van Harnie werd op de lijn gered en een open schietkans voor Van Hoeck ging naast doel. Langs de overkant kon Hendrickx zich doorzetten maar doelman De Boeck was goed uitgekomen. Een kopbal van de ingevallen El Mahri ging voorlangs waarna de wedstrijd eindigde zoals ze begon. KFC Vrasene blijft dit seizoen thuis ongeslagen en kan deze reeks op 20 april vervolledigen in de laatste thuiswedstrijd tegen Straatje Stekene.
      Volgende zaterdag speelt KFC Vrasene de inhaalwedstrijd op het veld van HO Kalken. Supporters op post!

Page load time: [ 0.038226 ] seconds