83Went out: KFC Vrasene Anas Sens (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Glenn Geldof (Verdediger)
      72Went out: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Aanvaller)
       Substituted: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Aanvaller)
      46Went out: KFC Vrasene Kevin Buydts (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Jorg Heyndrickx (Middenvelder)
      41Gele kaartenSparta Waasmunster Gele kaarten - Sp. Waasmunster
      10Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene is zatermiddag op het veld van Sparta Waasmunster niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. Het grasloze veld maakte voetballen wel erg moeilijk waardoor de brilscore een logisch resultaat was.

Het eerste gevaar kwam er na 7'. D'hondt kopte de bal voorbij zijn eigen doelman maar uiteindelijk strandde die op de paal. Ook langs de overkant trof een lage voorzet van Aharchi El Madani het doelkader. In een slordige eerste helft werden hiernaast amper nog noemenswaardige kansen gecreëerd.

Ook de tweede helft werd er niet veel beter op. Vrasene ging op zoek naar een doelpunt maar de thuisploeg voorkwam dit. De beste kans voor Vrasene kwam er in de 60' minuut. Nadat doelman Rodrigue een hoekschop wegtikte mocht Van Puyvelde uithalen, maar die trof opnieuw de doelman. Vrasene kwam in de slotminuut nog goed weg nadat Türk, al dan niet in buitenspel, alleen op doel mocht afgaan. Doelpunten vielen er echter niet waardoor beide ploegen zich tevreden moeten stellen met een punt. De reeks overwinningen van Vrasene wordt onderbroken, maar toch blijft Vrasene al 10 opeenvolgende wedstrijden ongeslagen.
      Volgend weekend komt Rangers Opdorp op bezoek. Noteer alvast in uw agenda dat KFC Vrasene deze vrijdag een bingo-avond organiseert! Supporters op post!

Page load time: [ 0.032196 ] seconds