86Went out: KVK Robur Wiebe De Bo (Middenvelder)
       Substituted: KVK Robur Jorg Heyndrickx (Middenvelder)
      75DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
      71Went out: KVK Robur Dieter Van Dooren (Verdediger)
       Substituted: KVK Robur Wouter Van Moer (Middenvelder)
      32DoelpuntenKVK Robur Doelpunten - KVK Robur
      29DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend tegen KFC Robur zijn derde overwinning op rij behaald. Vrasene startte goed en kwam op voorsprong, maar de bezoekers vochten terug. In de tweede helft waren de beste kansen voor Robur maar toch zorgde De Waele voor de 2-1 overwinning.

Vrasene ging het best van start en kreeg al ne 5' een mooie kans. Doelman Dierickx miskeek zich op een botsend schot van Varewyck maar de bal ging net voorlangs. In de 22' mocht De Groof uithalen op doel maar deze keer had Dierickx een knappe redding in huis. Op het halfuur gooide Hendrickx een hoekschop tot aan de verste paal waar Praet de 1-0 kon binnenkoppen. De voorsprong was van korte duur want in de 32' stonden de bordjes alweer gelijk. Na een voorzet vanop rechts kopte Van Nieuwenhuyze de 1-1 in doel.

In de tweede helft kwamen de bezoekers opzetten en gingen ze op zoek naar de voorsprong. Een vrije trap van Cattrysse ging net naast, en een schot van Callaerts naar de verste paal ging er ook niet in. Het was daarentegen De Waele die de bal in de 75' door de benen van Dierickx in doel knalde (2-1). Vrasene loerde op de counter en was net voor affluiten nog dicht bij een doelpunt. Hendrickx mocht alleen op doel gaan maar zag zijn lobbal over doel vallen.
      Volgend weekend komt KSK Kallo op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029352 ] seconds