Substituted: KFC Vrasene Jacques Van Bossche (Verdediger)
      81Went out: KFC Vrasene Kris Van Uytvange (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Jorg Heyndrickx (Middenvelder)
      79DoelpuntenHO Kalken Doelpunten - HO Kalken
      70DoelpuntenHO Kalken Doelpunten - HO Kalken
      66Went out: KFC Vrasene Vyaremo La Blaaspijp (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Glenn Geldof (Middenvelder)
      54DoelpuntenHO Kalken Doelpunten - HO Kalken
      39Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      32Gele kaartenHO Kalken Gele kaarten - HO Kalken
      18Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft in de inhaalmatch van dit weekend de duimen moeten leggen tegen HO Kalken. De thuisploeg was de betere ploeg en diepte de kloof uit tot 3 doelpunten. Vrasene werd wakker in de slotfase waarna het uiteindelijk nog even spannend werd.

Kalken ging het best van start en al in de 5' moest doelman Van Sant zich reppen op een kopbal van Boone. Iets over het halfuur kreeg De Coen een open schietkans maar hij trapte de bal van dichtbij op Van Sant. 2' later mocht diezelfde De Coen alleen op doel afgaan maar Van Sant was deze keer goed uitgekomen. Langs de overkant was de grootste kans voor Joris, maar zijn lobbal ging over Van Reeth naast doel. Net voor de rust vloog een vrije trap van Van Puyvelde langs alles en iedereen maar uiteindelijk ging hij langs de verkeerde kant van de paal.

Al vroeg in de tweede helft kreeg Vrasene dé kans om de score te openen. De Langhe werd door Suy alleen op doel gestuurd maar nadat hij de doelman omspeelde ging de bal te ver van de voet. Langs de overkant kenden ze meer geluk. Na een lange uittrap van Van Reeth kon De Coen profiteren van een misverstand en zo de 1-0 in doel leggen. In de 63' was De Coen opnieuw dicht bij een doelpunt maar deze keer kreeg hij de bal niet voorbij Van Sant. In de 70' kon Vermeir dan toch de score verdubbelen nadat de bal vrij in zijn voeten viel (2-0). In de 79' werd het zelfs 3-0 nadat De Landtsheer een afgevallen bal in doel knalde. Enkele minuten voor het einde werd El Mahri diep gestuurd door Van Der Heyden, waarna die de 3-1 over Van Reeth in doel legde. Vrasene milderde nog tot 3-2 wanneer Hendrickx een strafschop in doel trapte na handspel. Vrasene zette nog alles op alles in een kort slotoffensief maar de gelijkmaker viel er niet meer.
      Volgend weekend speelt KFC Vrasene op zaterdagavond om 18u op het veld van Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035997 ] seconds