85DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
    85Went out: KAV Dendermonde Loic Vernieuwe (Aanvaller)
     Substituted: KAV Dendermonde Wouter Van Moer (Aanvaller)
    76DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Jordy Wauters
    70DoelpuntenKAV Dendermonde Doelpunten - Dendermonde
    39Went out: KFC Vrasene Anas Sens (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Wiebe De Bo (Middenvelder)
    26DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Loic Vernieuwe
    18DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt tegen KAV Dendermonde. Met 4-1 werd de derde in de stand naar huis gespeeld, waardoor de identieke blaam van de heenronde werd weggewerkt.

Vrasene controleerde de eerste helft, zonder overdreven veel zuivere doelkansen te creëren. Toch kon het al vroeg een dubbele voorsprong opbouwen. In de 18' kopte Praet een hoekschop van Hendrickx tegen de touwen (1-0). Even voor het halfuur bezorgde De Groof de bal tot bij De Waele, die op zijn beurt de 2-0 knap in doel trapte.

Al vroeg in de tweede helft was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt, maar De Langhe trapte de bal in de 47' van dichtbij op de lat. Langs de overkant zag Trienpont een vrije trap op de staak belanden, en ook de rebound ging er niet in. De bezoekers kwamen opzetten en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er in de 70' wanneer een vrije trap van Trienpont in doel belande. Vrasene reageerde en kon 6' later de score verder uitdiepen. Na balverlies kon De Langhe zich doorzetten en de 3-1 op het scorebord zetten. In de 85' kopte De Waele een hoekschop van Hendrickx voorbij doelman Mestdach waarna de 4-1 eindstand op het scorebord verscheen. Vrasene drukte nog even door maar de score veranderde niet meer.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van HO Kalken. Supporters op post!

Page load time: [ 0.019664 ] seconds