90DoelpuntenAvanti Stekene Doelpunten - Av. Stekene
    72Went out: KFC Vrasene Matthias Van Damme (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Florian Anrijs (Verdediger)
    52DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
    30Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    25Went out: KFC Vrasene Anas Sens (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Middenvelder)
    24DoelpuntenAvanti Stekene Doelpunten - Av. Stekene

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen rapen op het veld van leider VV Straatje Stekene. De zenuwachtige wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel tot de thuisploeg in de slotminuut een strafschop kreeg.

Voor een eerste kans was het 23' wachten. De poging van Hendrickx na een voorzet van Varewyck werd op de lijn gered door doelman Pauwels. Langs de overkant mocht Zarzour vrij op doel afgaan waarna die de 1-0 op het scorebord zette. Doelman Van Sant zou gedurende die eerste helft geen werk meer hebben maar ook Vrasene lukte geen doelpunt. Een schot van De Koning na 26' strandde op de thuisdoelman, een poging van De Waele werd gered en ook in de 37' kreeg Vrasene de bal niet in doel nadat die in het pak belandde.

Al vroeg in de tweede helft lukte het Vrasene dan toch om op gelijke hoogte te komen. Na handspel van de thuisploeg zette De Koning de strafschop om (1-1). De thuisploeg kroop achteruit maar kreeg wel nog de beste kansen. Een schot van De Bruycker ging in de 67' voorlangs, en de kopbal van Koppen in de 85' strandde op de onderkant van de lat. Stekene ging in de slotminuten op zoek naar de strafschop en kreeg die net voor affluiten. Van Sant redde in eerste instantie de poging van De Wilde, maar die lukte toch nog de rebound (2-1).
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene thuis tegen SK Grembergen. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029103 ] seconds