62Went out: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Aanvaller)
     Substituted: KFC Vrasene Mathy Weyenbergh (Aanvaller)
    46Went out: KFC Vrasene Sander Malfliet (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Middenvelder)
    44DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Wiebe De Bo
    36DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    27DoelpuntenKVK Robur Doelpunten - KVK Robur

KFC Vrasene heeft dit weekend de drie punten gepakt op het veld van KFC Robur Moerzeke. De thuisploeg kreeg in de eerste helft de beste kansen en kwam op het halfuur op voorsprong maar Vrasene maakte de achterstand nog in de eerste helft ongedaan. Doelman Van Sant blonk uit en redde in de tweede helft nog een strafschop.

De thuisploeg schoot het best uit de startblokken en kreeg na 12' een eerste kans. Van Nieuwenhuyse mocht op doel afgaan maar Van Sant was goed uitgekomen. In de 26' werd een lage vrije trap van Segers door iedereen doorgelaten maar Van Sant had nog een ultieme reflex in huis. Het doelpunt viel een minuut later wanneer De Maere in de baklijn vrij mocht trappen (1-0). Enkele minuten later kon Van Nieuwenhuyse zich opnieuw doorzetten maar ook nu bracht Van Sant redding. Het was daarentegen Vrasene dat in de 36' opnieuw op gelijke hoogte kwam. Een vrije trap van net buiten de baklijn werd door Hendrickx in de winkelhaak gekruld (1-1). Net voor de rust trof Segers de paal maar het was Vrasene dat op voorsprong klom. Hendrickx gooide de bal uitstekend voor doel waarna Varewyck maar moest binnenknikken (1-2).

Vrasene zat in de tweede helft beter in de wedstrijd maar kreeg in de 65' een strafschop tegen na een vermeende haakfout van Praet op Van Spittael. Segers zette zich achter de bal maar Van Sant pakte de bal en bevestigde zijn uitstekende wedstrijd. Van Spittael kon zich een kwartier voor tijd opnieuw doorzetten nadat hij door de buitenspelval glipte maar ook nu stond Van Sant klaar. Langs de overkant mocht De Koning zijn kans wagen na een slim balletje van Jonas Sinnaeve maar hij kreeg de bal niet voorbij Dupont. De wedstrijd eindigde met een spannend slot maar Vrasene behield zijn voorsprong en neemt zo de drie punten mee naar huis.
    Volgend weekend komt Sparta Waasmunster op bezoek en organiseert KFC Vrasene voor de wedstrijd een brunch. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025012 ] seconds