70DoelpuntenKFC Moerbeke Doelpunten - KFC Moerbeke
    65Went out: KFC Moerbeke Wouter Van Moer (Middenvelder)
     Substituted: KFC Moerbeke Sander Malfliet (Verdediger)
    61Went out: KFC Moerbeke Thomas De Witte (Middenvelder)
     Substituted: KFC Moerbeke Kris Van Uytvange (Middenvelder)
    17Gele kaartenKFC Moerbeke Gele kaarten - KFC Moerbeke
    16DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh
    06DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathy Weyenbergh

Match summary
    KFC Vrasene heeft dit weekend zijn eerste driepunter gepakt tegen KFC Moerbeke. Vrasene speelde een uitstekende eerste helft en kwam al snel op een dubbele voorsprong. De tweede helft was echter een schim van wat de eerste helft was, waarna Vrasene het zich onnodig moeilijk maakte.

Vrasene nam vanaf de start het initiatief. Al in de 1' werd De Koning in het straatje gestuurd door De Waele, maar zijn poging ging naast doel. 5' later was het wel raak wanneer De Koning een hoekschop van De Langhe in doel kopte (1-0). Een laag schot van Jonas Sinnaeve werd gered door Van Brussel maar op het kwartier moest de bezoekende doelman zich opnieuw gewonnen geven. De Langhe stuurde een vrije trap naar de verste paal waar De Koning alweer klaarstond om de bal in doel te knikken (2-0). Vrasene bleef de betere kansen creëren, maar lukte niet om verder uit te lopen. Een vluchtschot van Verbeke ging over doel, en ook De Waele kreeg de bal er niet in nadat hij in de 42' alleen voor doel verscheen. Doelman Van Brussel moest zich even later nog reppen op een schot uit de draai van Verbeke, maar ook Moerbeke kreeg nog een prima kans. Na een snelle tegenaanval kwam De Vriese net te kort om de bal aan de verste paal in doel te schuiven.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Vrasene maar de poging van Verbeke ging naast. Het spel werd slordiger en Moerbeke kwam beter in de wedstrijd. Na een snelle tegenaanval van Vrasene mocht De Waele zijn kans gaan, maar zijn schot strandde op doelman Van Brussel. Vrasene lukte het verlossende derde doelpunt niet en het was Moerbeke dat in de 70' de aansluitingstreffer kon scoren. Nadat De Vriese alleen op doel mocht afgaan trapte hij de 2-1 via de paal tegen de touwen. De bezoekers werden in de 73' terug met de voeten op de grond gezet nadat De Vliegher zijn tweede gele kaart van de avond kreeg. In de 80' moest Van De Putte zich nog reppen op een kopbal van De Roos maar ook Vrasene kon niet meer scoren na enkele snelle tegenaanvallen. Na een spannend slot houdt Vrasene toch de drie punten thuis en is het debacle van vorig weekend vergeten. Volgend weekend trekken we naar het veld van leider FC Destelbergen. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035814 ] seconds