59DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      45DoelpuntenKVK Robur Doelpunten - KVK Robur
      45Went out: KFC Vrasene Gregory Clapdorp (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Stijn Van Den Branden (Aanvaller)
      43Went out: KFC Vrasene Lars De Caluwaert (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
      26Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      21Gele kaartenKVK Robur Gele kaarten - KVK Robur
      07DoelpuntenKVK Robur Doelpunten - KVK Robur

KFC Vrasene heeft dit weekend een punt gepakt op het veld van KFC Robur. Het tweedegeklasseerde Robur ging rusten met een 2-0 voorsprong maar in de tweede helft vocht Vrasene terug.

De eerste kans voor de thuisploeg was direct raak. Wuytack werd alleen op doel gestuurd en legde de 1-0 simpel in doel. In de 18' moest Van De Putte zich reppen om een vrije trap van Segers vanonder de lat te tikken. Vrasene lag niet onder maar de laatste bal kwam er niet uit. Na veel middenveldspel mocht Van Spittael net voor de rust de bal aan de tweede paal in doel leggen (2-0).

In de tweede helft was de eerste kans voor Vrasene maar De Koning werkte een voorzet van dichtbij op doelman Dupont. Het was de ingevallen De Ly die in de 59' voor de aansluitingstreffer zorgde. Na een prima controle trapte hij de 2-1 tegen de touwen. Langs de overkant ging Callaerts zijn kans met een lobbal maar die ging over doel. Enkele minuten later haalde De Bruyne van dichtbij uit maar Van De Putte bracht redding. Ook Dupont moest zich langs de overkant reppen om een vrije trap van Hendrickx uit doel te houden. In de 67' mocht Wuytack alleen op doel afgaan maar opnieuw ging de bal er niet in. Een lage vrije trap van De Koning werd in de 69' nog gered, maar 10' later lukte hij toch de gelijkmaker. Een corner van Hendrickx werd doorgekopt naar de tweede paal waar De Koning de 2-2 in doel kon leggen. Een logische eindstand in een wedstrijd waarbij elke ploeg een helft voor zich nam. Volgend weekend komt KSK Lebbeke op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028558 ] seconds