83DoelpuntenHO Kalken Doelpunten - HO Kalken
    81Went out: KFC Vrasene Sam Gijsbrechts (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
    80DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    69DoelpuntenHO Kalken Doelpunten - HO Kalken
    53DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    50DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    41DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    23Went out: KFC Vrasene Kjell Buyle Huybrecht (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)

KFC Vrasene heeft na de overwinning van vorig weekend op het veld van KVV Laarne-Kalken opnieuw een schitterend resultaat neergezet. Op het veld van HO Kalken ging het winnen met ruime 2-5 cijfers. Vrasene kwam op het einde van de eerste helft verdiend op voorsprong en diepte deze vroeg in de tweede helft verder uit. Voor de tweede week op rij doorbreekt KFC Vrasene de ongeslagen thuisreeks van de thuisploeg.

In een uitstekende eerste helft nam Vrasene onmiddellijk de bovenhand en kreeg het na 9' een eerste kans. Na een snelle counter werd De Langhe bediend door De Koning maar die werkte de bal naast doel. 3' later probeerde De Koning het zelf met een kopbal aan de eerste paal, maar doelman Van Reeth stond klaar. Een vluchtschot van De Koning ging over doel en ook een poging van De Ly belandde niet binnen het kader. In de 32' haalde Joeri Sinnaeve uit vanuit de tweede lijn maar Van Reeth duwde de bal in hoekschop. Diezelfde hoekschop viel op het hoofd van Praet maar ook nu werd de bal gepakt. In de 38' werd De Koning alleen op doel gestuurd door De Groof maar zijn punter vloog naast doel. Het openingsdoelpunt viel dan toch in de 41' wanneer De Koning de bal over doelman Van Reeth in doel wipte (0-1).

De eerste kans in de tweede helft was opnieuw raak voor Vrasene. Van Osselaer hield de bal in extremis binnen de lijnen en gooide de bal voor doel. Van Reeth zat er tussen met de vingertoppen maar De Koning kon toch de 0-2 in doel koppen. 2' later werd de bal strak voor doel gegooid maar deze keer trof De Koning de kruising. De minuut daarop zette Joeri Sinnaeve de bal prima voor tot aan de verste paal waar Hendrickx de 0-3 in doel kon leggen. Langs de overkant haalde Van Poucke uit met een strak schot maar dat werd over doel gewerkt door Van De Putte. In de 69' werd een vrije trap van de thuisploeg in het pak gekopt en door Laureys in doel gewerkt (1-3). Hoewel Vrasene ruim op voorsprong stond kreeg de thuisploeg hoop en werd de wedstrijd zenuwachtiger. Toch was het Vrasene dat 11' later de score verder uitdiepte nadat een vrije trap van Hendrickx rechtstreeks in doel belandde (1-4). In de 83' lukte Van Poucke de 2-4 nadat hij na een snelle tegenaanval de bal via de staak in doel trapte. De ingevallen Jonas Sinnaeve had in de 87' nog een prima solo in huis en zette de 2-5 einstand op het scorebord.

Page load time: [ 0.032203 ] seconds