Substituted: KFC Vrasene Yannick Prijcker (Aanvaller)
    75Went out: KFC Vrasene Gregory Clapdorp (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    60Went out: KFC Vrasene Tom Van Roy (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
    40Gele kaartenKFCH Sinaai Gele kaarten - KFCH Sinaai
    30Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    05DoelpuntenKFCH Sinaai Doelpunten - Joris Jent
    05Rode kaartenKFC Vrasene Rode kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van rode lantaarn KFCH Sinaai. Vrasene zag zijn wedstrijd al na 5' gehypothekeerd na een rode kaart voor Jonas Sinnaeve gevolgd door een strafschop. Kort voor
    tijd kon Sinaai na een snelle tegenaanval de overwinning veiligstellen.

De wedstrijd was amper 5' bezig wanneer ze reeds in een beslissende plooi werd gelegd. Van De Weghe glipte door de buitenspelval en kon alleen op doel afgaan maar werd neergehaald door Jonas Sinnaeve. Vrasene werd tot 10 herleid en Verhelle zette de strafschop om (1-0). Beide ploegen voetbalden tijdens de eerste helft weinig kansen bijeen en het was daarentegen de ref die door het lustig strooien met kaarten alle aandacht naar zich toezoog. De beste kans voor Vrasene kwam er na 23'. Na een zwakke uittrap van doelman Jacobs viel de bal in de voeten van Van Osselaer. Die haalde vanop het middenveld uit op doel, maar zijn poging strandde op de lat.

Vrasene ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker maar trof een stug Sinaai. Een schot van Joeri Sinnaeve ging naast, en ook Hendrickx kreeg niet veel later een voorzet van Van Osselaer niet gekadreerd. In de 67' kon Gap alleen op doel afgaan maar Van De Putte bracht redding. De Koning werd in de aanval gezet en dat leverde al snel gevaar op. In de 72' haalde hij uit op doel maar zijn poging strandde op de staak. Wat Vrasene niet lukte, lukte voor Sinaai in de 78' wel. Na een snelle tegenaanval legde Van De Weghe de 2-0 in doel op aangeven van De Meurichy. De Koning ging in de 83' nog zijn kans maar doelman Jacobs ranselde zijn poging uit doel.
    Volgend weekend komt Juventus Schoonaarde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.017659 ] seconds