Substituted: Nick De Smit (Middenvelder)

Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Substituted: Tim Vertongen (Verdediger)

36' Zeno Schockaert
    14' Sasha Gillioen
    81' Nick De Smit
    68' Yentl Van De Velde
    49' Yentl Van De Velde
    01' Toon De Rop
    53' Sasha Gillioen
    62' Toon De Rop

KFC Vrasene heeft dit weekend een 2-4 overwinning geboekt op het veld van rode lantaarn TK Meldert. Vrasene klom al snel op voorsprong maar trok de rust in met een achterstand. In de tweede helft werd deze achterstand ruimschoots ongedaan gemaakt. Al in de 1’ klom Vrasene op voorsprong. Na een poging van Van Spittael kon De Rop de 0-1 in de rebound in doel leggen. Ondanks hun laatste plaats kwam de thuisploeg in de eerste helft sterk voor de dag. In de 9’ mocht Droessaert vrij op doel koppen na een hoekschop, maar Bettens bracht redding. In de 14’ lukte Meldert toch de gelijkmaker. Het was Gillioen die de bal via de paal in doel knalde (1-1). Enkele minuten later was Meldert er opnieuw dicht bij, deze keer strandde een vrije trap op de paal. In de 25’ verscheen Schockaert alleen voor doel, maar Bettens redde de meubelen. Langs de overkant zag Konrad zijn kopbal in de 33’ op de lijn gered worden. In de 36’ klom Meldert toch op voorsprong nadat Schockaert de bal onder Bettens in doel kon leggen (1-2). Ook in de tweede helft lukte Vrasene een zeer vroeg doelpunt. Na een fout van doelman Lambrecht op Van De Velde in de 47’ lukte diezelfde Van De Velde vanop de stip de gelijkmaker (2-2). In de 68’ klom Vrasene opnieuw op voorsprong nadat Van De Velde een voorzet van Van Spittael via de lat in doel kon verlengen (2-3). 10’ voor het einde lukte De Smit de verlossende 2-4 nadat hij de bal overhoeks in doel trapte. Volgend weekend komt SKL Doorslaar op bezoek en speelt Vrasene in een rechtstreeks duel voor de tweede plaats. Supporters op post!

Page load time: [ 0.022148 ] seconds