Went out: Mathias Keymolen (Middenvelder)

Substituted: Nilay Symoens (Middenvelder)

Substituted: Matthew Smet (Middenvelder)

84' Dries Janssens
    57' Dries Janssens
    35'
    15'
    26' Mathias Keymolen
    17' Hugues Kiendrebeogo
    86'
    81'

KFC Vrasene heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen afgesloten met een 2-2 gelijkspel tegen Klauwaerts Kemzeke. In een ondermaatse eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong, in de tweede helft vocht Vrasene terug en sleepte het een verdiend punt uit de brand.

Al na 15’ kwamen de bezoekers op voorsprong via Ben Ayad na balverlies bij Vrasene (0-1). In een slordige eerste helft voetbalden beide ploegen amper kansen bijeen. Op het halfuur zag Keymolen zijn kopbal naast doel belanden. 5’ later viel de bal in de voeten van Khali waarna die met een knappe lobbal de 0-2 over doelman Bettens in doel legde.

In de tweede helft kwam Vrasene frisser uit de kleedkamers en ging het op zoek naar de aansluitingstreffer. In de 57’ verstuurde Van Puyvelde een lange lage vrije trap tot bij De Groof die op zijn beurt de 1-2 tegen de touwen trapte. Vrasene duwde door en de bezoekers konden geen vuist meer maken. In de 70’ werd de alleen doorgebroken Keymolen neergehaald, maar de ref liet doorspelen. De gelijkmaker kwam er uiteindelijk toch nadat Vrasene in de 84’ een strafschop kreeg na handspel. De Groof zette zich achter de bal en trapte de 2-2 eindstand via de paal in doel.

Page load time: [ 0.028234 ] seconds