Substituted: Tim De Caigny (Middenvelder)

Substituted: Lowie De Mulder (Aanvaller)

Went out: Largo Konrad (Middenvelder)
    Substituted: Tim Vertongen (Verdediger)

24' Roy Takx
    90' Mick De Neef
    75' Christof Smekens
    53' Mick De Neef
    90' Steven Van De Vijver
    63' Nick De Smit
    51' Matthias Aeyels
    32' Mick De Neef

KFC Vrasene heeft ook dit weekend geen punten kunnen pakken. Ondanks een voorsprong verloor het de thuiswedstrijd tegen KV Sint-Gillis met 3-1.

De eerste kans kwam er na 6’ en was voor Vrasene. Na een één-twee kon Rombaut uithalen, maar doelman De Dyn kon de bal over doel werken. In de 24’ was het toch raak voor Vrasene. Na een mooie aanval trapte Takx de bal in de linkerbovenhoek (1-0). De bezoekers reageerden 3’ later, maar de kopbal van De Neef ging net naast doel. Vrasene trok met een voorsprong de rust in.

In de tweede helft gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker, en die kwam er al bijna in de 48’. Rogge mocht in de 48’ vrij op doel koppen, maar de bal strandde langs de verkeerde kant van de paal. In de 52’ viel de gelijkmaker dan toch. Na balverlies kon Smekens de 1-1 voorbij Bettens in doel leggen. Langs de overkant mocht De Smit in de 59’ zijn kans wagen, maar vanuit een scherpe hoek trapte hij de bal op De Dyn. 2’ later mocht Rogge opnieuw op doel koppen, deze keer strandde de bal op de dwarsligger. In de 73’ trokken de bezoekers toch het touw naar zich toe. Vanuit een scherpe hoek knalde Smekens de 1-2 overhoeks in doel. In de toegevoegde tijd kreeg Sint-Gillis nog een strafschop na een fout van Van De Vyver, het was De Neef die vanop de stip voor de 1-3 eindstand zorgde.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van SV Zaffelare. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035462 ] seconds