88Went out: KFC Vrasene Nick De Smit (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Jens De Coninck (Middenvelder)
    82Went out: KFC Vrasene Bernard Van Eetvelde (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Lowie De Mulder (Middenvelder)
    79DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    74DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Toon Praet
    67DoelpuntenSparta Waasmunster Doelpunten - Sp. Waasmunster
    57Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Matthias Coekaerts
    53Gele kaartenSparta Waasmunster Gele kaarten - Sp. Waasmunster
    19DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Toon Praet
    08DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt tegen leider Sparta Waasmunster. Het won overtuigend met 4-1.

Vrasene ging het beste van start en toonde de meeste gretigheid. Het eerste gevaar van Vrasene kwam er na 6’ toen doelman Vermeulen een afgeweken schot van De Smit vanonder de lat moest tikken. Een minuut later was het wel raak. Na een hoekschop van De Smit kon Tachelet de 1-0 overhoeks in doel koppen. Op het kwartier kon Van De Velde uithalen, maar Vermeulen kon de bal in hoekschop werken. In de 17’ was het opnieuw raak voor Vrasene. Een hoekschop van De Smit werd tegen de lat gewerkt, de daaropvolgende rebound werd door Praet in doel gewerkt (2-0). In de 23’ was het opnieuw bijna raak. Bigdad bezorgde de bal tot aan de verste paal bij De Smit, maar die trapte de bal op Vermeulen. Op de daaropvolgende hoekschop kon Vereecken op doel koppen, maar ook nu stond Vermeulen klaar. Kort voor de rust kon Van De Velde zich alleen doorzetten, maar uiteindelijk trapte hij de bal ruim naast doel.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder, maar de eerste kansen waren toch voor de bezoekers. In de 56’ mocht Vermeulen van dichtbij uithalen, maar hij trapte de bal over doel. In de 65’ lukte Waasmunster dan toch de aansluitingstreffer. Met een boogbal over doelman Franckaert zette De Witte de 2-1 op het scorebord. De voorsprong was echter van korte duur. In de 70’ verscheen Bigdad alleen voor doel, maar hij trapte de bal voorlangs. 3’ later was het toch opnieuw raak. Een lange bal belandde in de voeten van Praet, die de 3-1 over Vermeulen in doel wipte. In de 77’ werd het zelfs 4-1. Na een knappe actie van Bigdad kon Vereecken een voorzet in een tijd in doel deviëren.
    De volgende twee weekends wordt er niet gevoetbald, daarna trekken we naar het veld van HRS Haasdonk. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025467 ] seconds