76Went out: KFC Vrasene Bernard Van Eetvelde (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Mathias Keymolen (Aanvaller)
    70Went out: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Matthias Coekaerts (Middenvelder)
    28Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    27Gele kaartenJV Kruibeke Gele kaarten - Angelo Fontyn
    18DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    04DoelpuntenJV Kruibeke Doelpunten - Tim Vermeulen

KFC Vrasene heeft dit weekend een punt behaald tegen co-leider JV Kruibeke. De bezoekers klommen al vroeg op voorsprong, maar nog in de eerste helft maakte Vrasene de achterstand ongedaan.

De bezoekers namen de beste start en lukten al in de 4’ de openingstreffer. Met een laag schot vanuit de draai trapte Vermeulen de 0-1 laag in doel. Vrasene kwam geleidelijk aan beter in de wedstrijd, en klom in de 18’ op gelijke hoogte. Vereecken haalde uit met een laag afstandsschot, waarna de bal naast de paal in doel hobbelde (1-1). Kort voor de rust haalde Vermeulen opnieuw uit met een laag schot, maar deze keer bracht doelman Bettens redding.

Ook in de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar waren de betere kansen voor de bezoekers. Een schot van Smet ging naast doel, en niet veel later kwam Van Havere net te kort om een voorzet in doel te schuiven. In de 85’ kreeg Van De Velde een uitgelezen kans om te scoren, maar hij trapte de bal aan de tweede paal voorlangs. Net voor affluiten mocht Van De Velde het opnieuw proberen nadat hij zich kon doorzetten, maar ook nu ging de bal voorlangs.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KE Buggenhout. Supporters op post!

Page load time: [ 0.03302 ] seconds