88Went out: KFC Vrasene Nick De Smit (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
    84Went out: KFC Vrasene Bernard Van Eetvelde (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Marijn Bettens (Middenvelder)
    77DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    75Went out: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Elias De Ridder (Middenvelder)
    55DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Nick De Smit
    46Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Toon De Rop
    27DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    12DoelpuntenKFCH Sinaai Doelpunten - KFCH Sinaai

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning behaald op het veld van KFCH Sinaai. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong, maar Vrasene maakte dit met een stevige remonte ongedaan.

Al in de 12’ klom Sinaai op voorsprong. Na balverlies kon Jacobs een lage voorzet aan de eerste paal in doel leggen (1-0). Vrasene kende een moeilijke start maar kwam geleidelijk aan beter in de wedstrijd. In de 18’ kon De Smit zich doorzetten maar hij trapte de bal voorlangs. Net voor het halfuur was het toch raak. Op aangeven van De Smit mocht Van De Velde alleen op doel afgaan. Nadat hij doelman Brys had omspeeld kon hij de gelijkmaker in doel leggen (1-1). In de 40’ ging de ingevallen Vercauteren zijn kans, maar zijn schot ging voorlangs. Langs de overkant kon ook Van De Velde zich doorzetten, maar ook hij trapte de bal naast doel. Net voor de rust mocht Van De Velde het opnieuw proberen nadat doelman Brys uit zijn doel was, maar het schot vanop 30 meter viel op het dak van het doel. Onmiddellijk daarna aan de overkant mocht ook Meert uithalen maar ook hij kreeg zijn schot niet tussen de palen.

In de tweede helft was het Sinaai dat het best uit de kleedkamers kwam en de betere kansen kreeg. In de 49’ zag Meiresone een voorzet op de dwarsligger belanden. Een minuut later moest doelman Bettens zich reppen om een schot van Joris in hoekschop te duwen. Nog eens 3’ later mocht Duymelinck op doel koppen, maar ook nu bracht Bettens redding. Het was Vrasene daarentegen dat in de 55’ kon scoren. Met een overschot schot zette De Smit de 1-2 op het scorebord. In de 67’ kon Praet een uittrap van Michiels afblokken waarna Van De Velde kon uithalen, maar Michiels redde de meubelen. In de 53’ nam De Smit een voorzet ineens op de slof, maar zijn poging belandde over doel. De verlossende 1-3 viel in de 77’ wanneer Van De Velde een lange hoekschop van De Smit in de korte hoek in doel trapte. Vrasene eindigde de wedstrijd nog met 10 na een rode kaart voor Praet voor een onstuimige tackle. De betere kansen in het slot van de wedstrijd waren nog voor Vrasene. In de 89’ bezorgde de ingevallen Bettens de bal na een mooie actie tot bij Van De Velde, maar die werkte hem vlak voor de doellijn nog over doel.
    Volgend weekend komt leider JV Kruibeke op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.032453 ] seconds