Match report: Ronde 22 - zondag, 18. februari 2018 - 14:00 o'clock

86Went out: KFC Vrasene Matthias Coekaerts (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Noah De Busscher (Middenvelder)
      80Went out: KFC Vrasene Nick De Smit (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Kevin Harnie (Middenvelder)
      55Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      50Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      47DoelpuntenTK Meldert Doelpunten - TK Meldert
      24DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene is voor de vierde keer op rij niet verder geraakt dan een gelijkspel. Dit weekend werd het 1-1 op het veld van TK Meldert. Vrasene kreeg in de eerste helft de betere kansen, maar de thuisploeg speelde een sterke wedstrijd waardoor het gelijkspel een billijke eindstand was.

De thuisploeg ging het best van start en zorgde voor het eerste gevaar. In de 7’ haalde Kabeya uit op doel, maar zijn lage schot werd door Bettens in hoekschop gewerkt. Langs de overkant verscheen Keymolen in de 21’ alleen voor doel, maar zijn schot spatte uiteen op de paal. 2’ later was het toch raak voor Vrasene. Een lange vrije trap van Heyrman werd door Van De Velde kan in doel gewerkt (0-1). In de 27’ was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt, maar deze keer bracht doelman Van Vaerenbergh redding met de vingertoppen op de poging van Keymolen.

De tweede helft was nog maar amper van start gegaan wanneer Meldert de gelijkmaker lukte. In eerste instantie kon Bettens een poging van Hemerijckx keren, maar Kabeya stond klaar om de rebound in doel te koppen (1-1). De fysiek sterke thuisploeg nam het initiatief, maar scoren lukte niet. In de 57’ bracht Bettens redding op een vrije trap van Hemerijckx. 3’ later haalde Kabeya opnieuw uit op doel, maar via Bettens belandde de bal tegen de dwarsligger. Vrasene loerde op de tegenaanval en was in de 77’ ook dicht bij een doelpunt. Keymolen kon zich doorzetten maar uiteindelijk werd zijn poging voor de lijn gered. Op de daaropvolgende hoekschop nam Van De Velde de bal op de slof, maar ook nu ging de bal er niet in.
      Volgend weekend komt KFC Moerbeke op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.03336 ] seconds