90DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Mathias Keymolen
    80Went out: SKL Doorslaar Toon De Rop (Middenvelder)
     Substituted: SKL Doorslaar Jordy Goossens (Middenvelder)
    69Went out: KFC Vrasene Kevin Harnie (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Marijn Bettens (Middenvelder)
    22DoelpuntenSKL Doorslaar Doelpunten - SKL Doorslaar
    11DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    09DoelpuntenSKL Doorslaar Doelpunten - SKL Doorslaar

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend een gelijkspel behaald tegen leider SKL Doorslaar. De bezoekers leken de drie punten mee naar huis te nemen, maar in de toegevoegde tijd zorgde Keymolen voor de verdiende gelijkmaker.

Al na 9’ klom Doorslaar op voorsprong nadat Traore de bal over Bettens in doel trapte (0-1). De voorsprong was echer van korte duur. 2’ later zag Van Hiel een afgeweken schot voorbij doelman Moens in doel hobbelen (1-1). Op het kwartier ging De Smit zijn kans, maar zijn voorzet-schot ging net voorlangs. Het waren de bezoekers die een tweede keer konden scoren in de eerste helft. Het was Mbayo die in de 22’ voor de 1-2 zorgde.

Al vroeg in de tweede helft miste Vrasene op een haar na de gelijkmaker, nadat een kopbal van Keymolen op de lat strandde. In de 67’ haalde Vereecken uit met een laag schot, maar doelman Moens kon de bal in hoekschop duwen. 10’ voor affluiten kreeg Traore de kans om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen, maar nadat hij voor doel verscheen trapte hij de bal op Bettens. Vrasene zette een stevig slotoffensief op poten, en was in de 88’  dicht bij de gelijkmaker. Na een hoekschop belandde de bal in het pak, maar uiteindelijk kon niemand hem tegen de touwen trappen. In de toegevoegde tijd was het dan toch raak. Met een strak laag schot zette Keymolen de 2-2 eindstand op het scorebord.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van hekkensluiten SV Zaffelare. Supporters op post!

Page load time: [ 0.031113 ] seconds