Voetbalclubs Sint-Gillis 1 - 0 KFC Vrasene

87Went out: KFC Vrasene Jens Coene (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Elias De Ridder (Middenvelder)
    81Went out: KFC Vrasene Kevin Harnie (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Stijn Dejaeger (Middenvelder)
    77Went out: KFC Vrasene Bart Heyrman (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Nick De Smit (Middenvelder)
    76DoelpuntenVoetbalclubs Sint-Gillis Doelpunten - KV Sint-Gillis
    64Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    29Gele kaartenVoetbalclubs Sint-Gillis Gele kaarten - KV Sint-Gillis

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KV Sint-Gillis. Op het moeilijk bespeelbare terrein kreeg Vrasene de betere kansen, maar ging de thuisploeg in extremis toch met de 3 punten lopen.

In de eerste helft viel er amper een kans te noteren. De thuisploeg ging het beste van start en kreeg al na 1’ een kans via Smekens, maar zijn schot werd gered door Van Buynder. Vrasene kwam geleidelijk aan beter in de wedstrijd, maar geen van beide ploegen kon in de eerste helft nog een noemenswaardige kans bijeen voetballen.

In de tweede helft was het Vrasene dat het initiatief nam en op zoek ging naar een doelpunt. In de 58’ was Cheikh dicht bij de openingstreffer, maar hij trapte een voorzet van Van Hiel op doelman De Dyn. Langs de overkant stond Van Buynder klaar op een schot van Smekens. De wedstrijd leek af te stevenen op een scoreloos gelijkspel, tot De Neef in de 76’ de bal na een vrije trap in doel kon werken (1-0). 2’ later kreeg Sint-Gillis opnieuw een kans op scoren, maar deze keer trapte Cassiman de bal op aangeven van De Neef over doel. Vrasene zette alles op alles maar kreeg de bal niet tegen de touwen. In de 83’ verscheen Van De Velde alleen voor doel maar hij trapte de bal op De Dyn. 2’ later kon Cheikh vrij uithalen op doel op aangeven van Van De Velde, maar opnieuw ging De Dyn goed plat.
    De volgende wedstrijd wordt gespeeld in het nieuwe jaar, dan komt KSVE Bazel op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.019601 ] seconds