88DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    80DoelpuntenYellow Blue Beveren Doelpunten - YB Beveren
    80Went out: Yellow Blue Beveren Jens Coene (Middenvelder)
     Substituted: Yellow Blue Beveren Jordy Goossens (Middenvelder)
    63Went out: KFC Vrasene Bart Heyrman (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Dante Meul (Aanvaller)
    62Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Nick De Smit
    51Gele kaartenYellow Blue Beveren Gele kaarten - YB Beveren
    43Gele kaartenYellow Blue Beveren Gele kaarten - YB Beveren
    21DoelpuntenYellow Blue Beveren Doelpunten - YB Beveren

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken in de derby tegen YB SK Beveren. De bezoekers scoorden in beide helften een doelpunt, kort voor affluiten zorgde Vereecken voor de aansluitingstreffer.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de bezoekers, maar het schot van Schippers ging naast doel. Langs de overkant haalde Cheikh uit op doel, maar Vertenten bracht redding. In de 20’ schoof Pieters de 0-1 onder Bettens in doel na een 1-2 met Dahi. Vrasene kreeg in de 39’ de kans op de gelijkmaker. Cheikh bezorgde de bal na een knappe actie en voorzet tot bij De Smit, maar doelman Vertenten bracht redding in extremis.

Ook in de tweede helft kreeg Vrasene een uitgelezen kans op de gelijkmaker, deze keer bracht Vertenten redding op een kopbal van Van De Vijver. Het waren echter de bezoekers die opnieuw konden scoren. In de 79’ legde Dahi de bal klaar voor Vergauwen, die de score kon verdubbelen (0-2). In de 88’ lukte Vrasene de aansluitingstreffer nadat Vereecken een lage voorzet van Van De Velde tegen de touwen kon prikken (1-2). De ingevallen Tew was nog het dichtst bij de gelijkmaker, maar zijn schot uit de draai belandde in het zijnet.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van SKL Doorslaar. Supporters op post!

Page load time: [ 0.03319 ] seconds