Went out: David Verschueren (Middenvelder)

Substituted: Arne Verhelst (Middenvelder)

• 75. Minute
    Went out: Thijs De Langhe (Middenvelder)
    Substituted: Steven Vermeulen (Middenvelder)

KFC Vrasene heeft dit weekend met zware 0-4 cijfers verloren tegen KSVE Bazel. In een ondermaatse wedstrijd klommen de bezoekers in de eerste helft op voorsprong, waarna ze in de tweede helft de score verder uitdiepten.

Het eerste kwartier ging de wedstrijd op en neer, tot De Smit de bal in de 14’ vanop afstand tegen de touwen knalde (0-1). De bezoekers trokken het touw naar zich toe en kregen in de 21’ een enorme kans om de score te verdubbelen. De Maesschalck kon de bal van zeer dichtbij in een open doel leggen, maar trapte de bal over de dwarsligger. Verder dan een afstandsschot van De Smet in de 45’ kwam Vrasene in de eerste helft niet.

In de tweede helft leek Vrasene beter uit de kleedkamers te komen, maar het waren de bezoekers die de score in de 58’ konden verdubbelen. Na een tegenaanval trapte Claessens de bal tegen de touwen. Langs de overkant kende Vrasene minder geluk. Een vrije trap van De Smet werd door Verbeke tegen de lat verlengd. In de 68’ lukte Claessens zijn tweede van de avond op aangeven van Claus (0-3), en 4’ later zette Andries de 0-4 eindstand op het scorebord nadat hij alleen op doel mocht afgaan.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene opnieuw thuis, deze keer komt KFC Edeboys op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.037157 ] seconds