Substituted: Vincent Van Vlierberghe (Verdediger)

42'
    88' Guan De Smet
    72' Wout Ferket
    55' Saikou Jagne
    46' Mathias Keymolen

Match summary

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel op het veld van KAV Dendermonde. In een matige wedstrijd kwam de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong, maar in de tweede helft lukte Vrasene toch nog de gelijkmaker.

Al na 2’ stak Dendermonde de neus aan het venster maar het schampschot van Veldeman ging voorlangs. Langs de overkant werd De Winter op doel gestuurd maar doelman Vercauteren kwam tijdig tussenbeide. In de 25’ lukte de thuisploeg de openingstreffer. Na een aangeefbal van Achaleke kon Stevens zich vrijdraaien en de 1-0 tegen de touwen trappen. In de 32’ had doelman Vercauteren weinig moeite met een laag schot van Keymolen, de beste kans voor Vrasene kwam er net voor de rust. Na een lage voorzet van De Witte trapte De Winter de bal van dichtbij op de thuisdoelman.

In de tweede helft kwam het eerste echte gevaar van Dendermonde. In de 57’ mocht Veldeman alleen op doel afgaan maar Bettens had een uitstekende redding in huis. Ook Vrasene kreeg in de 75’ een uitgelezen doelkans. Na een hoekschop van Coekaerts mocht Buys vrij op doel koppen maar de bal strandde langs de verkeerde kant van de paal. In de 78’ viel de gelijkmaker dan toch. Een poging van De Groof strandde in eerste instantie op doelman Vercauteren maar De Winter kon de rebound in doel werken (1-1). De thuisploeg was in de slotfase nog het dichts bij het winnende doelpunt maar de kopbal van Meert ging er niet in.
    Volgend weekend komt nieuwkomer Heikant Zele op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.033488 ] seconds