Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

• 70. Minute
    Went out: Steven Vermeulen (Middenvelder)
    Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

57' Hugues Kiendrebeogo
    05' Dries Janssens
    41'
    39'
    12'
    66'

KFC Vrasene heeft zijn laatste wedstrijd van het seizoen niet winnend kunnen afsluiten. In een typische eindeseizoenswedstrijd kwam Vrasene vroeg op voorsprong maar maakten de bezoekers in de eerste helft nog het  verschil.

Al na 5’ klom Vrasene op voorsprong. Na een hoekschop van Vervaet trapte de afscheidnemende De Groof de bal laag in doel (1-0). De voorsprong was echter van korte duur. In de 12’ kon Van Damme zich doorzetten en de 1-1 tegen de touwen trappen. Een poging van Gaudi ging naast en ook Vervaet kreeg de bal niet tussen de palen op aangeven van De Groof. In de 39’ was Gaudi iets sneller bij de bal waarna hij de 1-2 in doel kon tikken. Nog voor de rust liep Opdorp verder uit nadat Oplynus een vrije trap van Van Laeken overhoeks in doel kon koppen (1-3).

Al snel in de tweede helft kon Vrasene milderen. Na een vrije trap van De Breucker kopte Keymolen de 2-3 naast de paal in doel. Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker maar grote kansen kwamen er niet meer. Vervaet haalde in de 74’ uit op doel maar doelman De Boeck kon de bal met de vingertoppen in hoekschop duwen.
    Met een zevende plaats en 45 punten mag Vrasene spreken van een geslaagd seizoen. Op 23 mei komen we de laatste keer samen om het seizoen af te sluiten met een BBQ. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025871 ] seconds