Went out: Steven Vermeulen (Middenvelder)
      Substituted: Nilay Symoens (Middenvelder)

Went out: Nicholas De Wree (Middenvelder)
      Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

53'
    41'
    45' Cengiz Kaplan
    33' Nicholas De Wree
    19' Cengiz Kaplan
    12' Saikou Jagne
    84'
    72'
    45'
    18'

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe driepunter gepakt tegen SK Grembergen. Vrasene paste zich het beste aan aan de weersomstandigheden en besliste de wedstrijd al in de eerste helft.

Vrasene nam de wedstrijd in handen vanaf het eerste fluitsignaal. In de 6’ haalde Vervaet uit maar zijn poging werd door doelman De Kuyper in hoekschop gewerkt. Enkele minuten later kon Vervaet zich doorzetten en uithalen op doel. De poging werd gedevieerd door De Kuyper maar Van Puyvelde kon de openingstreffer aan de verste paal binnenleggen (0-1). In de 19’ verdubbelde Vrasene de score via Verbeke op aangeven van Joris (0-3). Vrasene ging op zijn elan verder en liep in de 33’ alweer verder uit. Joris kon zich doorzetten en trapte de 0-3 hard in de verste bovenhoek. Langs de overkant viel de bal in de kluts na een hoekschop maar tot drie maal toe ging de bal niet in doel. De thuisploeg kon in de 41’ toch milderen via een strafschop van Van Houte nadat die neergehaald werd door Bettens (1-3). Net voor de rust kreeg ook Vrasene een strafschop na een trekfout op Joris. Verbeke twijfelde niet en zette de 1-4 ruststand op het scorebord.

Al vroeg in de tweede helft moest De Kuyper zich reppen, deze keer na een poging van Joris. In de 53’ kon Grembergen opnieuw milderen. Een schot van Quintelier strandde op de verste paal maar Clapdorp kon de rebound tegen de touwen trappen (2-4). In de 71’ kreeg Vrasene een nieuwe strafschop na een tussenkomst van doelman De Kuyper op Gezelle. Verbeke waagde opnieuw zijn kans maar De Kuyper zat in de goede hoek. Net voor affluiten kon Vervaet zich nogeens doorzetten maar zijn poging ging voorlangs.
    Volgend weekend wordt er niet gevoetbald, op 11 april komt kampioen SK Lochristi langs. Voor de wedstrijd organiseert KFC Vrasene een steakfestijn. Supporters op post!

Page load time: [ 0.018931 ] seconds