Substituted: Steven Vermeulen (Middenvelder)

Went out: Cengiz Kaplan (Middenvelder)
    Substituted: Robin Van Heue (Middenvelder)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    87' Nilay Symoens
    58' Hugues Kiendrebeogo
    06' Noah Van Sikkelerus
    81'
    74'
    59'
    54'
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    35' Vincent Van Vlierberghe

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen rapen in de thuiswedstrijd tegen leider KFCH Sinaai. Vrasene klom tot twee maal toe op voorsprong maar de bezoekers waren efficiënter.

Al na 6’ klom Vrasene op voorsprong. Na een hoekschop van Matthynssens kopte Praet de 1-0 in doel. In een evenwichtige eerste helft vielen er weinig kansen te noteren. Op het kwartier viel de bal in de kluts maar niemand van Vrasene kon de bal in doel werken. Langs de overkant werd Pauwels op doel gestuurd maar Bettens bracht redding. Kort voor de rust haalde Vereecken uit met een afstandsschot maar doelman Jacobs had hier weinig problemen mee.

In de tweede helft viel er heel wat meer te beleven. In de 54’ belandde de bal in de voeten van Wauters die de 1-1 onder Bettens in doel schoof. In de 58’ klom Vrasene opnieuw op voorsprong nadat Keymolen een hoekschop van Matthynssens in doel kon koppen (2-1). Een minuut later stonden de bordjes alweer gelijk. Pauwels bezorgde de bal tot bij Garrevoet die vanuit een ruime buitenspelpositie de 2-2 in doel mocht leggen. Sinaai ging op zijn elan door en diepte lukte in de 74’ de 2-3 nadat Wauters de bal voorbij de uitgekomen Bettens kon tikken. Even later werd het zelfs 2-4 nadat Demeuricy de bal over Bettens in doel kon trappen. Vrasene milderde in de 87’nadat Matthynssens een rebound in doel kon werken (3-4). Met een slotoffensief ging Vrasene nog op zoek naar de gelijkmaker maar die viel er niet meer.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene de derby op het veld van E. Verrebroek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030267 ] seconds