Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

68'
    12'
    84' Cengiz Kaplan
    60' David Verbeke
    10' Nicholas De Wree

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn eerste overwinning van het nieuwe kalenderjaar geboekt. Op het veld van KSK Klinge ging het winnen met 1-2. Vrasene klom naar een dubbele voorsprong maar de aansluitingstreffer van de thuisploeg zorgde voor een spannend slot.

In de eerste helft kreeg Vrasene een resem aan kansen maar kon het slechts één keer scoren. Al in de 1’ haalde De Groof uit maar zijn vluchtschot ging over doel. Een minuut later zag Matthynssens een vrije trap op de dwarsligger belanden. In de 20’ trof Matthynssens opnieuw de dwarsligger, deze keer vanop een hoekschop. Op het halfuur mocht Keymolen zijn kans wagen na een hoekschop van Matthynssens maar de bal ging naast. 5’ later mocht Keymolen het opnieuw proberen maar deze keer strandde de bal in het zijnet. In de 37’ werd Matthynssens op doel gestuurd maar doelman Bas bracht redding. Na de tweede daaropvolgende hoekschop klom Vrasene dan toch op voorsprong. Op aangeven van Coekaerts kopte Vebeke de bal tegen de touwen (0-1). Net voor de rust haalde Coekaerts nog uit met een geplaatst schot maar dat belandde net naast doel.

Al vroeg in de tweede helft kon Vrasene zijn voorsprong verdubbelen. Een lange inworp werd door Verbeke tegen het kader gewerkt, maar Vereecken kon de rebound in doel leggen (0-2). De thuisploeg kwam opzetten en lukte in de 64’ de aansluitingstreffer. Verschueren glipte door de buitenspelval en wipte de bal over Bettens tegen de lat, maar hij kon zelf de rebound tegen de touwen werken (1-2). Klinge ging op zoek naar de gelijkmaker, Vrasene loerde op de tegenaanval. In de 81’ kreeg Verbeke een enorme kans om de score verder uit te diepen, maar na aangeven van Coekaerts trapte hij over de bal. Matthynssens verscheen in de 86’ oog in oog met Bas maar de thuisdoelman bracht redding. Net voor affluiten mocht ook de ingevallen Heyrman zijn kans wagen na een tegenaanval, maar zijn laag schot werd gered. Volgende zaterdag komt KAV Dendermonde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035062 ] seconds