Substituted: Matthew Smet (Middenvelder)

Went out: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)
      Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

Substituted: Wout Ferket (Middenvelder)

85'
    58' Evangelo Maes
    02' Cengiz Kaplan
    90' Vincent Van Vlierberghe
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    52'

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe driepunter gepakt op het veld van Rangers Opdorp. Vrasene was de betere ploeg en liep tot 2-0 uit, de thuisploeg kwam met 10 niet verder dan de aansluitingstreffer.

Al in de 2’ kreeg Vrasene een strafschop na handspel. Verbeke zette zich achter de bal en zette de 0-1 op het scorebord. In de 13’ ging Verbeke opnieuw zijn kans, deze keer verlengde hij een vrije trap van Vervaet naast doel. Langs de overkant kon Van Damme zich in de 33’ doorzetten maar doelman Bettens bracht redding. Kort voor de rust ging ook Buys zijn kans maar het lage schot was geen probleem voor De Boeck.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder, de thuisploeg werd al snel tot 10 herleid na een rode kaart voor Roels. In de 57’ kon Vervaet zich knap doorzetten waarna hij de 0-2 overhoeks in doel trapte. Ook Matthynssens kreeg enkele kansen om de score verder uit te diepen, maar de bal ging er niet in. In de 70’ verscheen hij alleen voor doel maar De Boeck bracht redding. 6’ later haalde hij uit met een laag schot maar deze keer belandde de bal tegen paal. In de 79’ was Opdorp dicht bij de aansluitingstreffer maar de kopbal van Oplynus ging over doel. De 1-2 viel er uiteindelijk toch nadat Verleysen een geloste bal van Bettens in doel kon leggen.
    Volgend weekend begint de terugronde en trekken we naar het veld van Klauwaerts Kemzeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.041711 ] seconds