Went out: Vincent Van Vlierberghe (Verdediger)
      Substituted: Mathias Keymolen (Middenvelder)

82' Nilay Symoens
    81' Saikou Jagne
    81' Evangelo Maes
    77' Bart Heyrman

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KSK Lebbeke. In een zwakke partij klom de thuisploeg in de tweede helft op een dubbele voorsprong, de late aansluitingstreffer van Vrasene mocht niet meer baten.

Al in de 1’ kwam Vrasene gevaarlijk opzetten maar de poging van Keymolen strandde van dichtbij op doelman Suls. In de 19’ legde Vervaet de bal klaar voor Matthynssens maar die werkte de bal in de armen van de thuisdoelman. Kort voor de rust mocht Verbeke zijn kans wagen nadat Suls uit doel was, maar zijn poging ging naast doel. Lebbeke was nog gevaarlijk langs een vrije trap van Kissami maar de bal ging voorlangs.

Al vroeg in de tweede helft lukte Lebbeke de openingstreffer. Een afvallende bal werd door Kissami tegen de touwen gewerkt (1-0). In de 69’ kopte De Witte een voorzet van Vervaet tot bij Matthynssens, maar die kreeg de bal niet voorbij Suls. Vrasene vond de opening niet, het was Lebbeke dat de score in de 82’ kon verdubbelen. Opnieuw was het Kissami die een voorzet knap overhoeks in doel trapte (2-0). Vrasene reageerde onmiddellijk, op aangeven van De Groof kon Vervaet de 2-1 in de 84’ in doel werken. Vrasene zette nog alles op alles maar vond de gelijkmaker niet meer. De beste kans was nog voor Lebbeke maar de poging van Kissami ging naast doel.

Page load time: [ 0.028453 ] seconds