Substituted: Seppe Van Isterdael (Aanvaller)

Went out: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)
      Substituted: Dries Janssens (Middenvelder)

• 89. Minute
      Went out: Nicholas De Wree (Verdediger)
      Substituted: Wout Ferket (Verdediger)

Match summary

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Juventus Schoonaarde. Vrasene klom in de eerste helft verdiend op voorsprong, maar in de toegevoegde tijd van de tweede helft kwam Schoonaarde langszij.

Al in de 1’ kwam Vrasene gevaarlijk opzetten. Een vrije trap van Vervaet vanop de middellijn werd net niet in doel gedevieerd door Verbeke. Vrasene nam de bovenhand maar voor een volgende echte doelkans was het wachten tot de 38’. Een lange vrije trap van Matthynssens werd door Verbeke in doel verlengd (0-1).

Ook in de tweede helft was de eerste kans voor Vrasene. Na een prima actie kon Vervaet uithalen op doel maar doelman Bracke bracht redding met de voeten. De thuisploeg kwam meer opzetten en ging op zoek naar de gelijkmaker. In de 79’ bracht Bettens redding op een poging na hoekschop, de rebound van Van Den Steen belandde in het zijnet. Vrasene loerde op de tegenaanval maar verkwanselde enkele uitgelezen mogelijkheden. In de 87’ kon Vanderniepen uithalen van dichtbij maar Bettens had een uitstekende redding in huis. Langs de overkant kreeg Vrasene een onrechtstreekse vrije trap na een terugspeelbal, maar de poging van De Witten ging via de muur net naast doel. De wedstrijd leek af te stevenen op een overwinning tot Van Riet de billijke 1-1 in de 92’ tegen de touwen kopte.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KSK Lebbeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.022255 ] seconds