75'
      22'
      69'
      60'

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe driepunter binnen gehaald. Deze keer ging KFC Robur voor de bijl. Vrasene maakte in de eerste helft een achterstand ongedaan maar de bezoekers kwamen terug. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar net voor affluiten lukte Verbeke met zijn derde doelpunt van de avond de winnende treffer.

Al na 9’ kwam Robur op voorsprong. De Graeve kopte de 0-1 aan de eerste paal in doel. De voorsprong was van korte duur want in de 17’ zette Verbeke de bordjes alweer gelijk (1-1). Een minuut later was ook Joris dicht bij een treffer maar hij kreeg de bal aan de verste paal niet in doel. Ook Robur kreeg in de 19’ een uitgelezen kans, maar nadat Van Nieuwenhuyze doelman Van Sant had omspeeld werd zijn poging voor de lijn gered. Enkele minuten later kon Verbeke een vrije trap van Van Puyvelde verlengen, maar doelman Boeykens tikte de bal vanonder de lat. Het doelpunt viel 2’ later wanneer Verbeke de bal laag in doel kon leggen na een mooie combinatie (2-1). Diezelfde Verbeke mocht op het halfuur zijn kans nog eens wagen maar deze keer ging zijn schot van dichtbij over doel.

In de tweede helft voetbalden beide ploegen heel wat minder kansen bij elkaar. In de 59’ mocht Hendrickx vrij op doel schieten maar zijn poging was te zwak. Langs de overkant viel het doelpunt wel. Met een afstandsschot zette Van Buyten de 2-2 op het scorebord. In de 84’ ging De Waele zijn kans met een omhaal maar de bal ging van dichtbij over doel. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar in de 90’ legde Verbeke de 3-2 in doel op aangeven van Hendrickx.
      Volgend weekend trekken we naar Rangers Opdorp. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030828 ] seconds