83'
      87'
      63'
      47'

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KSK Klinge. De thuisploeg was gretiger en besliste de wedstrijd met een snelle tegenaanval.

Een vinnige start van de thuisploeg deed niet vermoeden dat ze de laatste plaats in het klassement innamen. Het spel ging over en weer maar voor een eerste echte doelkans was het wachten tot de 25’. Joris bezorgde de bal tot bij De Waele maar die trapte de bal in de armen van doelman Bas. Enkele minuten later werd diezelfde De Waele op doel gestuurd maar de thuisdoelman was deze keer goed uitgekomen. Net voor de rust kon Verschueren zich doorzetten maar vanuit een scherpe hoek belandde de bal op doelman Bettens. Ook Bas moest zich nog een keer reppen om een kopbal van De Waele vanonder de lat te tikken.

Ook in de tweede helft was het verschil in het klassement amper zichtbaar op het veld. In de 58’ kon Hendrickx zich vrijdraaien maar zijn poging ging over doel. Een kopbal van Hendrickx ging daarna over doel, en De Waele trapte een lage voorzet van Vergauwen op Bas. In de 78’ had Keymolen een prima schot in huis maar deze keer bracht Bas redding met de vuisten. Vrasene leek niet te kunnen scoren, de thuisploeg kon dat in de 83’ wel. Na een snelle tegenaanval mocht Eeckhoudt alleen op doel afgaan en kon hij de 1-0 op het scorebord zetten. Een vrije trap van Vergauwen en een laag schot van Van Puyvelde brachten geen soelaas meer.
      Volgend weekend komt HO Kalken op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.026939 ] seconds