81'
      87'
      87'
      70'

KFC Vrasene is dit weekend op het veld van Klauwaerts Kemzeke niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel. Vrasene was de betere ploeg en voetbalde een resem aan kansen bijeen maar kreeg de bal niet in doel. In het slot van de wedstrijd kreeg Vrasene het deksel op de neus, maar Praet zette de scorebordjes in extremis nog gelijk.

Vrasene nam het overwicht in de eerste helft maar voor doel kwam de laatste pas er niet uit. Voor een eerste zuivere doelkans was het wachten tot de 25’. Keymolen werd alleen op doel gestuurd door De Waele maar de bal belandde langs de verkeerde kant van de paal. Enkele minuten voor de rust kon ook Verbeke zich doorzetten maar deze keer was doelman Bruggeman goed uitgekomen.

Het was vooral in de tweede helft dat Vrasene de ene kans na de andere kreeg. In de 46’ bezorgde Verbeke de bal tot bij Hendrickx maar die stak de bal net voorlangs. 10’ later kon diezelfde Hendrickx door de buitenspelval glippen maar doelman Bruggeman haalde de bal uit de voeten. Een kopbal van Keymolen werd gered, een voorlegger van Verbeke werd door De Waele van dichtbij over doel gewerkt, en een afgeweken voorzet van Van Puyvelde viel op de dwarsligger. Langs de overkant bracht Bettens redding op een laag schot van Khali. Vrasene maakte zijn kansen niet af en kreeg in de 81’ het deksel op de neus. Een lange vrije trap viel in het pak en werd door Stobbelaar tegen de touwen getrapt (1-0). Na een hoekschop van Hendrickx in de 87’ lukte Praet dan toch nog de gelijkmaker (1-1).
      Volgend weekend wordt er niet gevoetbald, het weekend daarop trekken we naar het veld van KSK Klinge. Supporters op post!

Page load time: [ 0.026555 ] seconds