87'
      38'
      35'
      23'

KFC Vrasene heeft dit weekend een stevige thuisnederlaag geleden tegen KSK Lebbeke. Vrasene kende een complete offday, bij de bezoekers besliste Alper de wedstrijd met drie doelpunten.

Lebbeke had wind mee en nam de beste start. Een schot van Desaegher ging voorlangs en Vertongen verlengde een vrije trap van Van Gijseghem over doel. In de 17’ lukte diezelfde Van Gijseghem de openingstreffer nadat zijn vrije trap vanop 40 meter zonder tussenkomst in doel belandde (0-1). Vrasene kon hier weinig tegenover stellen. Enkele minuten later kreeg Iceloglu de kans om de score te verdubbelen, maar na een lage voorlegger van Desaegher trapte hij de bal over het open doel. Net voor de rust lukten de bezoekers toch nog een tweede treffer nadat Iceloglu een bal van Bettens kon onderscheppen (0-2).

Vrasene probeerde in de tweede helft iets terug te doen maar grote kansen kwamen er echter niet. In de 56’ moest doelman Verleysen een voorzet lossen, maar De Waele kwam net te laat om het foutje af te straffen. Even later mocht Hendrickx op doel koppen maar hij kreeg de bal niet binnen het doelkader. Het waren daarentegen de bezoekers die de score verder uitdiepten. In de 77’ kon Alper een vrije trap in doel verlengen (0-3), en 5’ later zette diezelfde Alper de 0-4 eindstand op het scorebord na een snelle tegenaanval.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van KSK Kallo. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027143 ] seconds