31'
      07'
      80'
      80'

KFC Vrasene heeft het nieuwe jaar ingezet met een overwinning op het veld van E. Verrebroek. De spannende wedstrijd leek alle kanten op te kunnen gaan, maar uiteindelijk trok Vrasene aan het langste eind.

Al na 6’ kwam de thuisploeg op voorsprong wanneer De Langhe een voorzet van De Paepe in doel schoof (1-0). De voorsprong was van korte duur want nog geen minuut later hingen de bordjes alweer gelijk. Een poging van Hendrickx botste tegen de verste paal maar Keymolen kon de rebound in doel tikken (1-1). Verrebroek was in de 26’ opnieuw dicht bij een doelpunt, maar nadat Bettens de bal moest lossen redde Van Puyvelde het schot van Oujemaoui op de lijn. Het was daarentegen Vrasene dat in de 31’ op voorsprong kwam. De Waele zette de bal voor tot bij Keymolen, die de 1-2 aan de eerste paal in doel kopte. Ook deze keer stond de voorsprong niet lang op het scorebord. Bettens haalde De Langhe onderuit in het strafschopgebied waarna De Paepe de gelijkmaker vanop de stip mocht binnentrappen (2-2). De laatste kans in de eerste helft was nog voor Vrasene maar het afgeweken schot van Hendrickx werd door de thuisverdediging ontzet.

In de tweede helft speelde Vrasene iets beter maar echte kansen kwamen er niet snel. Het was wachten tot de 73’ wanneer Keymolen een vrije trap van Hendrickx in doel kon verlengen (2-3). 2’ later bracht doelman De Munck redding op een schot van De Waele. Het bevrijdende doelpunt viel kort voor affluiten. De Groof werd alleen op doel gestuurd en wipte de 2-4 in doel. Langs de overkant kreeg  Oujemaoui nog een reuzekans, maar nadat hij doelman Bettens had omspeeld trapte hij de bal roekeloos over doel. Ook de ingevallen Van Der Heyden ging nog zijn kans maar De Munck bracht redding met de vingertoppen.
      Volgend weekend komt SV Zaffelare op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025418 ] seconds