82'
28'
images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
73'

KFC Vrasene heeft dit weekend een uitstekende prestatie neergezet op het veld van leider HO Kalken. Vrasene domineerde de ganse wedstrijd maar het bevrijdende doelpunt viel pas in de tweede helft. Vrasene moest nog 20' met 10 verder na een rode kaart voor Van De Vyver.

Vrasene nam vanaf de start de bovenhand en kreeg op het kwartier een eerste uitgelezen mogelijkheid. Verbeke gooide de bal voor doel maar doelman Van Reeth redde de kopbal van Hendrickx op de lijn. In de 23' mocht Vertenten alleen op doel afgaan maar ook deze keer lag Van Reeth in de weg. 10' voor de rust kreeg ook De Waele een kopkans op aangeven van Van Puyvelde maar de brilscore bleef op het scorebord.

Vrasene ging in de tweede helft op zoek naar het openingsdoelpunt. In de 52' viel dit doelpunt bijna maar een doorgekopte vrije trap strandde op de verste paal. Een afgeweken schot van Verbeke ging net over en Hendrickx schoof een lage voorzet van De Waele net voorlangs. In de 67' lukte het dan toch. Verbeke verlengde een vrije trap van Hendrickx tegen de touwen (0-1). Toch leek de vreugde van korte duur te worden. In de 73' werd de doorgebroken Rogiers neergetrokken door Van De Vyver waardoor Vrasene met 10 kwam te staan en Kalken een strafschop kreeg. De Landtsheer zette zich achter de bal maar Bettens had een uitstekende redding in huis. De laatste 20' werden nog spannend maar de thuisploeg kon echter geen vuist meer maken.
Volgend weekend, na de brunch, speelt KFC Vrasene om 15u tegen Avanti Stekene. Supporters op post!

Page load time: [ 0.024479 ] seconds